SALLY ♥ DESSIE

I måndags åkte Sally hem till sig, emma var här och skulle hämta lilla Sally som jag saknar otroligt mycket. Nu är det bara Dessie och jag kvar? några mer... ♥
men dessie och sally accepterade inte varandra så varje gång dom såg varann började dom bita i gallret, tröjan, handuken och osv. Så dom kunde ju inte vara i koppel ute samtidigt utan dom en av dom fick vara i den lilla hagen. Dessie var i hagen och Sally var i koppel utanför hagen.
Okej, nu börjar liksom hela fajten. Det gick till såhär;

Dessie hoppade upp på bordet där Sallys bur står och sen ner, utanför hagen!
Hon ska alltid rymma eller åtminstone försöka. I alla fall, dessie hadej u inge koppel då, men hon sprang till Sally som försökte springa ifrån men som ni vet så är dessie supersnabb och då hoppade dessie på henne och dom bråkade, sen slutade dom och då hade dessie fastnat med foten i sallys koppel. Emma var den ända som var där och hin trodde att nån av dom hade dött, hon grät såklart. Sen sprang dessie med sally efter sig, liggandes på marken och andas jättetungt. Det var då Emma försökte ta bort dessie men dessie bet henne, det kanske var meningen att hon sulle bita dessie, vem vet? Efter det har vi hittat sår på både dessie och sally och så ska vi alltid vara två stycken när vi är ute med båda samtidgt. Men nu har ju Sally åkt hem, saknar sally.



kram ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0