SEG

hhej sötisar!

sja spela lite sims nu, gissa om jag saknat det ♥
varför känns allt så segt för mig? iih..
kan knappt skriva på tagentbordet för mina händer och fingrar är så sega idag..?!
vill inte vara seg, se sliten ut, vara på dåligt humör! ussh på det.
är ganska så hungrig och trött efter allt, har ju varit uppe mitt i natten,
men jag har ju sovit nu när jag kommit hem!
kanske en dusch hjälper, det blir nog bättre hoppas jag.
uppigande och känner sig mycket fräshare.
varför jag är så seg kan ju också vara att man reser så mycket,
har knappt varit hemma och slappat eller så.
vart med kompisar eller inte hemma helt eneklt!
" borta bra, men hemma bäst " ♥
blir nog bra om jag får skämma bort mig lite med sims
och sen film och kanske något gott också.

kramar ♥





hemma

hhejhej, det blev inte blogg varje dag som jag hade tänkt mig att det skulle bli när vi var i gotland. Så nu kommer det bilder och lite text. Ville inte åka hem asso, jag älskar gotland.. så himla mysigt asso, började nästan gråta som en barnunge i bilen mot färjan. Klockan 2 inatt väckte mamma och pappa mig och jag var tvungen att gå upp, ussh! det var asjobbigt och sliten var man ju. Vi satt längst fram i färjan och hade typ utsikt över havet, men det gick inte att sitta där vi satt, det var typ en kille som snarkade (högt!), en liten barnunge som skrek och typ en kille som hade ett ganska konstig skratt som skrattade åt filmen som visades. Pappa hade redan satt sig nån annanstans, längre bak för det var tomt där. Man ville ju sova såklart! här kommer bilder.. yeees :)


Här är det mysiga huset som vi bodde i, Berit som har jobbat på mammas jobb äger det.


Vi hade muren utanför, men huset bredvid var det typ gudi grupper som kollade på trädgården.


Jag när vi skulle hämta moster, eve och rasmus för att sen gå och shoppa i stan typ, fast rasmus gick hem sen igen.


Emma ska precis doppa sig, men jag hade redan gjort det så för mig var det kallt, men sen blev det varmt och skönt. Vi var på en skitmysig strand med stenar istället för sand, och stenarna var inte vassa, mamma hittade jättemånga som vi tog hem sen.


Eve, emma och jag åt på visbys glass elr vad det nu hette. Men det var skiiitgott i alla fall.


shoppa, shoppa, shoppa!


ah, det var en rolig dag! I ♥ GOTLAND.


Emma och jag köpte fyra pocket men betala för 3.. haha, det blev meg cabot, så himla bra!
Sen köpte jag också två långarmade, den ena var blå och mörkblå randig och den andra var svart och grå randig båda från veromoda.


Vi gick där, ni kanske ser mig gå på asfalten, det var mysigt!


stranden..!

längtar redan tillbaks, men sen har man ju saknat alla kompisar, poolen och såklart dessie och polly..
fanny var nyss här och gav oss all post som dom hade tagit hand om så länge, men nu ska jag läsa alla bloggar som jag inte läst på länge.. hörs senare! kramar ♥



Gotland dag 1

hellu allihopa, jag har skitkul här på Gotland. Men morgonen har varit lite körig och jag har vart skittrött, men nu mår man bäst! Pappa väckte mig kl 3 i natt, jag satte på mig kläder och fixa mig sen satt vi i bilen med all packning på väg mot båten, gotland är ju en ö så man måste antingen flyga eller åka båt dit, åka båt tar typ tre timmar. Jag sov ungefär hela båtresan, köpte en tidning och en festis. Sen sov jag också när vi åkte hit med bil, asso till huset som vi ska vara i, det är supermysigt men lite litet men funkar faktiskt för våran familj. Emma och jag fick ett eget rum och mamma och pappa fick bäddsoffan, haha. Sen kom Tomas hit och så gick vi till deras hus som dom hade hyrt, men tomas skulle hem idag och eve, rasse och moster ska stanna tills på onsdag. Vi åt frukost där och så visade dom runt oss lite, sen åkte min familj till stranden där det fanns en pool också, där badade emma och jag. Vi åt på en resturang som fanns typ bredvid, hamburgare och fanta tog jag såklart. pappa, eve och rasse var dom som badade i sjön. mamma och moster solade bara fast det blåste lite, hehe. Sen åkte vi och handlade frukost och middag, sen kom vi hem och då duschade jag, kände mig skitäcklig innan, typ inte duscat på en vecka och sand över hela mig så det var mycket skönt att ta en dusch och sen sätta på sig rena kläder! Tyvärr så har jag bara tagit kort med mobilen men det är kameran vi laddar uppfrån, så det blir dagens outfit idag, men ska byta kläder sen på kvällen när vi ska äta middag med eve, rasse och moster. Sen så ska Emma och jag kolla på O.C, vi tog med den hit, tack sofia för vi fick låna den =)


Det får duga, men det är vad jag har på mig just nu, men ska byta lite senare.
kramar ♥

O.C

hejj, idag har jag och emma städat burarna till the bunnies, dom blev såklart glada och så fick dom vara ute lite. Sen så har vi kollat på O.C, vi är på säsong 1 och skiva 2, vi kollade nyss klart på 1:an och åt chokald men nu så är det dags för tvåan, filmen är så himla bra asso, ett måste att se! Jag har också packat ju.. åker halv 3 i natt, yyyh -.-

puss o kramisar ♥

gothland!

nästa resa bokad.. vi ska till gothland! packa, packa upp, packa, packa upp, packa, packa upp. Så har det vart hela sommarlovet, men det är kul att vara på gothland men direkt efter ska vi till sollerön, kul är det men jag vill vara hemma också, inte bara åka i väg hela tiden, men det är typ skitkul på gothland i alla fall och så ska vi träffa rasmus, eve och moster där också och det gör det hela lite roligare i alla fall. Vi åker kl 3 inatt och kommer hem tidigt på fredag, men datan kommer vara med och så kommer det bilder..
 
nu får ni ha det bra idag dårra, kramar ♥

middag, dansklubb och fest.

hheeej :) japp, har precis vaknat och vad är klockan? OMG, halv 12.. men vi la oss halv 3 igår, suck. fast jag somnade i soffan lite men ändå var man så här trött. Som ni vet så var min familj på middag hos Sofia, dom bor grannar med fanny. Och fannys mamma fyllde 40! så dom hade en massa gäster, men fanny var med oss hos sofia. Först spelade vi lite fotboll på tomten och lekte lite med deras söta hund max.. han springer så sött! hehe, sen körde vi kasta sko, dom hade tre gungor på tomten som man gungade på och så skulle man kasta en sko, asso sparka av den från foten, Sofia fick 6p, jag fick 1p och emma fick 1p. Hehe, vi var inte direkt mästare på just det. Sen gick vi in på Sofias rum och spelade data, hon har ju webcam och jag har typ aldrig sett  det förrut, fyfan vad jag vill ha det! Men fanny och sofia var så himla roliga på webcam, emma och typ skratta ihjäl oss, hahahaha, det var så kuuuul! Sen så har sofias familj vart i usa och vi kollade på bilder från det.. dom var där i tre veckor, aaaah.. jag vill åka dit men våran familj har typ inte råd :/ ååh, säger jag bara. Sen var det mat, kött och pommes frittes..det var supergott. Sen spelade vi lite boll och så var det efterrätt, glass. det var också gott. sofias pappa som är fotbollstränare i vårat lag satte typ på en konsitg skiva av michael jackson, en sån där stor rund, svart skiva. Haha, fanny, emma, jag och sofia körde guitar hero, trummor är så svårt men sofia var fett bra på det och jag var bra på gittar faktiskt, fanny sjöng och emma körde bas. Sen kollade vi lite på O.C, fanny och sofia var typ ganska långt fram i filmerna och emma och jag fattade typ inget, men vi kollade ändå. Sen skulle vi göra en dans och låten var black or white av michal jackson, den äger, låten asso! Vi kom rätt så långt och då bestämde vi oss för att göra en dansklubb.. asso vi gör en massa danser och kanske visar upp dom ibland. Det var skitkul. Sen skulle alla vi överraska helen som är fannys mamma på 40årsdagen, så vi smög till deras tomt och så sjöng vi ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år.......... aa, dom vuxna satt och pratade på medans sofia, emma, fanny och jag matade alla kaninerna som inte hade fått mat än. Torres som är fannys kanin, dessie (det vet ni ju vem det är) och polly också. Sen somnade emma och jag i soffan och fanny la sig och sofias familj gick hemåt som vi okcså gjorde efter ett tag, då somnade jag på en gång. här kommer bilder!


emma och sofia gungar, vi körde kasta skon!


iip, jag gungar!


sofia förklarar hur härligt det var i usa :)


haha, dom var så roliga, ooooh!


fanny var törstig efter allt dansande.


max, maxen.. söööööt  <3

det var alla bilder, puss o kram ♥

emma idag.

hheeeejhej, idag har jag varit med emma och emma, vi har spelat galet mycket sims och så har vi ätit doncen hemma. mamma och pappa köpte hem det när dom åkte till soptippen och typ slängde skräp, aaa.. det är det man gör där liksom! i alla fall, bullar och mjölk blev mellis och sen så spelade vi lite mer sims, tre ungdomar och nu så heter min Kendra Svensson. Hehe. Om 15 minuter ska vi upp till Sofia och käka middag där, det blir väl kul.. kanske bloggar när jag kommer hem sen.. bara kanske ;)


Emma gör tuppen upp till soda streme ♥


Min är längst till vänster! :)


mums asso!

ha en bra kväll, pusspuss♥

dagens outfit.

hhej, här kommer dagens outfit!



puss o kram ♥

middag hos sofia.

hhejsan :) visst är jag uppe tidigt? 10:15, aaaa! det är i alla fall tidigt för mig, hehe. frukosten blev mannagrynsgröt, det är typ den enda gröten som jag gillar, så det var gött! i kväll, lite senare har vi blivit bjudna på middag hos sofia och hennes familj, dom bor granne med fanny. vet inte om några fler är bjudna.. ,men men :) det ska i alla fall bli kul!

men nu ska jag spela lite sims.. kramar ♥

slappardag.

hhej! idag har hag bara varit hemma, syrran var på stan med amanda. men jag har typ badat och sprunigt ett varv med pappa.. det var asjobbigt tyckte jag men det gick bra och så var det roligt, ska göra samma i morgon också. Förlåt att jag inte bloggat nåt men har haft supermkt tid vid datan, men precis när jag skulle börja blev det plötsigt strömavbrott :@ blev arg men sen sa pappa att hela området hade det och att den snart skulle komma tillbaks och det gjorde den så nu bloggar jag.. vi åt middag ute, kött och potatis och morötter, sen fick kaninerna skutta lite och sen gav emma dom mat, i morgon måste vi städa burarna åt dom! men nu har jag precis duschat, blir väl sängen snart :)


godnatt ♥ sötisar!

emma, emma, fanny och jag.

hhej bloggen! förlåt för en dålig uppdatering, men nu så kommer ett inlägg och kanske ett senare för nu så har emma och fanny åkt/gått hem. dom har ju sovt över här till idag, vi har haft fett kul! först så kom dom hit och då spelade vi lite sims, sen bestämde vi oss för att bada och då hittade emma och jag på en dans och fanny och emma en annan dans så visade vi upp dom sen..det var kul, vi gjorde det i poolen asso. När vi gick upp gjorde vi i ordning oss och så skulle vi hämta några katter till katthemmet för våra kusiner hade glömt att göra det när dom åkte till gotland, zelma och wilma heter katterna♥ på katthemmet fanns det hästar, får och en massa katter såklart, sen åkte vi hem och då spelade vi sims, då gjorde vi fyra ungdomar som bodde tillsammans i ettt barbiehus och så var man en som man bestämde om och så. Min sim hette Kenza Danielsson och hade den snyggaste killen, haha skoja :), men det var i alla fall skitkul! Fanny gick hem tills sig och åt medans emma, emma och jag åt tacos här hemma. Sen kom fanny tillbaka och då satt vi vid datan och spelade lite mer sims och åt chips. Sen la vi oss, vi hade fyra madrasser på rad i källeranen som vi låg på, hehe.
På morgonen så satte vi oss vid datan på en gång och spelade dom fyra ungdomarna, fortfarande skitkul. Sen åt vi frukost, fanns inte så mycket att välja i mellan men det gick väl bra. Sen åkte mamma och pappa till mormor och morfar och så handlade dom en lykta som står på gatan typ fast våran var mycket finare och så handlade dom en dusch till poolen också, som står bredvid så slipper man gå ner och duscha hela tiden. Så när vi var ensamma lagade vi våfflor, och dom blev faktiskt supergoda. Och sen så badade vi i poolen igen och spelade lite sims. Men nu har dom gått hem så då fick jag lite tid att blogga, här kommer bilder!


här har vi hämtat katterna :)


i bilen, emma och fanny :)


hästarna som var på katthemmet :)


sims, barbiehus? :)


emma! :)


receptet på våfflor, haha :)


haha, bakar :)


Ser ganska äcklig ut, men den var god :)

puss o kram ♥

I AM HOME!

Vet inte om jag är så glad över att vara hemma för det var supermysigt på den ön och det var ännu mysigare när vi satt uppe sent på kvällen runt elden och pratade när det var kolsvart ute och så. Naturen är ljuvlig, utnyttja den, du kommer inte ångra dig som jag gjorde först. Det kommer bli ett långt inlägg, hehe.

Först så åkte rasse och tomas i en bil, moster och eve i en annan bil och mamma, pappa, emma och jag i en bil till parkeringen. När mamma, pappa och Tomas lämnat två av bilarna nån annanstans så kom en gubbe med våra kanoter, fyra stycken. Mamma och jag i en, pappa och emma i en, moster och eve i en och tomas och rasse i en kanot. Först så packade vi ner allt i kanoterna och så rullade vi ner de i vattnet och började paddla? njaa.. mamma och jag drev mest åt fel håll så det blev tufft och superjobbigt för oss. Pappa och tomas var starka så dom klarade motvinden och blåsten. Det gjorde också Eve och moster. Sen kom vi in där det blev lite lugnare och då tog vi upp fikat och fikade lite i kanoterna på rad, vi hållde i varandra så nån inte åkte iväg.. Sen såg vi när Tomas och Rasse åkte ut med deras kanot til det vågiga och blåsiga och kanoten typ flög i vågorna, blev ganska rädd >.< Mamma och jag orkade inte och jag som satt längst fram fick vatten över mig hela tiden och gav typ upp, men om man gjorde det så drev man i väg åt fel håll på en gång och så hände med oss, så vi försökte ro i land och vänta tills det värsta var över som det nästan aldrig blev, dom andra fortsatte framåt men då ringde moster och eve och sa att dom också hade rott i land så då var vi tillsammans på ön. Eve och jag hittade typ skelett från massa olika djur och en skitlång orm! Men vi åt där och så. Sen ringde tomas och rasse och sa att dom hade fortsatt till en ö längre bort och väntat på oss, så precis när vi skulle fortsätta paddla så ringde dom igen och sa att vi inte skulle fortsätta för dom hade hittat några killar på havet med motor på båten som skulle hämta oss och hjälpa oss, dom knöt fast våra kanoter med ett rep på deras båt längst bak och så åkte vi. Eve och jag satt längst fram och fick vatten på oss.. men sen kom solen fram så då la vi oss ner och passade på att sola lite. Sen ser vi rasse, emma, pappa och tomas vinka från en ö så då åker vi dit och så var allt löst. Fast egentligen så skulle vi övernatta på en ö mycket längre bort men vi orkade inte paddla mer, så vi stannade där istället. Vi åt lite mackor och så, sen lekte rasse, emma, eve och jag en skitläskig men bra skräckfilm på ön och så var eve fotograf när emma och jag var modeller, hehe! Sen paddla vi barn ut till en annan ö som låg nästan bredvid och badade därifrån, förrutom Emma.. men det var skiiiitvarmt då. Senare så badade vi igen + pappa, haha. Vi åt middag och så grillade vi marshmallows, vi gjorde så att dom började brinna och sen så doppade vi dom i en burk med vatten, haha.. sen satt vi uppe till kl 12 och pratade, sen la jag mig i tältet med eve och emma. Bredvid oss sov rasse, moster och tomas. Och i ett annat tält så sov mamma och pappa. Det är så mysigt att sova i tält! I LOVE IT. Sen kom jag upp sist ur sovsäcken som vanligt och då var frukosten redan framme, vi satt i ett tält för det var så kallt och blåste så mycket, tyvärr så hade min mobil laddat ur då så den dagen blev det inga pictures. Sen packade vi ihop allt och paddla hemåt, jag åkte med tomas i en kanot, pappa och rasse i en, emma och moster i en och mamma och eve i en. Vi åkte in i vassen, haha. Sen kom vi fram och rullade upp kanoterna till parkeringen och så hämtade några bilarna. Eve, rasse, emma och jag bollade lite så länge. Sen kom gubben och hämtade kanoterna igen och så åkte vi hemåt :'( ville inte, hehe! så är det med mig ibland. Men nu sitter jag hemma och så ska emma och jag bada i poolen, men här kommer bilder.


äntligen hade vi paddlat upp mot land :D


emma sover det första hon gör, haha.


emma och eve ramlade när dom satt på stocken, hha.


Här är tälten som jag sovde i.


Den fina utsikten.


mitt mellanmål när vi kom fram.


mosters fina lyktor!


hahahaha.. passar jag bra som modell?


middagen, mums :D

det var alla bilder, pussar ♥

Snart framme.

Hejhej, nu sitter vi i bilen, vi är snart framme men vi blev lite försenade. Först så sov jag alldeles för länge så då missade vi ju tiden lite, sen när vi äntligen kom i väg och åkt en bit så kommer pappa på att vi glömt en påse med alla grillredskap i. Så då åkte vi hem och hämta den. Men nu så är vi snart framme och våra kusiner rasmus och eve och deras föräldrar tomas och marie väntas nog på oss. Jag blev lite ledsen i morse för det var en hare som skuttade utanför polly och dessies bur, jag tror att dom är kära OLYCKLIGT KÄRA TACK VARE OSS. Eftersom mamma och pappa inte vill ha fler kaniner så får dom alltså inte träffas, åååh... Säger jag bara. Men tillbaks till paddlingen, vi ska nog paddla i 4 timmar räknat med lunch på nån klippa. Sen kommer vi fram till ön där vi ska övernatta, och badar, äter middag och myser. Sen lägger vi oss antaglingen och vaknar typ 8 för man sover inte så jätte länge när man campar. Men sen äter vi frukost och paddlar hemåt och så äter vi lunch på nån annan klippa.. Sen går vi till bilarna och åker hem och så bloggar jag när vi är hemma sen och så får ni se bilder då oxå. Puss <3

packat och klart!

hellu =)

nu så har jag äntligen packat klart! fick leta ganska länge fter min supersköna gråa mysbyxor!
här kommer lite bilder på packningen men det är inte allt och lite andra saker... ♥


Två byxor, åker i dom svarta.



Jeansshorts och bikini.


Svart linne och randig långärmad.


Choklad förståss!


Var med lilla Dessie...


och lilla pollan idag oxå ♥

aaa, det var allt, ha det bra! kram/ lovisa ♥




Lovisa åker bort.

HEJ, imorgon på morgonen åker min familj + kusiner till kanoterna och ska paddla till en ö, där vi ska övernatta till på måndag.. därför ses vi inte imorgon och inte på måndagen, det beror på när vi kommer hem i o försig.

kramar ♥


LOVISA DISSAR.



- Ruttna bananer.
Det suger verkligen när man ska äta sitt mellanmål så har hela målet blivit rutten och brun, bananer ska väl kunna ligga i väskan några timmar utan att den blir rutten, möglig?

- För mycket parfym.
Visst, man luktar gott och flaskan är oftast supergullig. Men blir det för mycket så får man ont i huvudet av stanken vilket är superjobbigt, speciellt om du har på dig den själv, då blir det svårt att sticka undan från lukten!

- Dåliga mobiler.
Det är så tråkigt om man har fått en ny mobil och den suger verkligen eller om ens mobil har gått sönder och man måste låna en från sina föräldrar, gjort på 80-talet?


ÖNÖDIGT INLÄGG - SIMS 3.

Hej bloggen!

Idag har jag spelat galet mycket sims. Därför vill jag visa upp min sim som nu är två simmar dårra fär hon har fött ett barn, hon heter Paulina, men här kommer lite bilder =) inte ett måste att se!


Åker hem i sin turne buss från spa-avdelningen.


Äter specialgrytan hemma.


Övar att spela gittar.


Skriver på sin dramiska roman.


Har en skön tupplur.


Pratar med sin pojkvän i telefon.


Sover.. ZZzz.


Har precis ätit frukost.


Tränar styrketräning.


På väg till sjukhuset, ska föda barnet.


Prince Eric fick det söta barnet heta.


Hem igen.


Mata, gosa och leka med barnet.


Läser om barn.


Prince Eric sover.


Paulina sover.

Haha, det var två annorlunda dagar hos Paulina.. =)
kramar ♥



Nytt i garderoben.

hhej, vi var ju och shoppade när vi var i Göteborg så här kommer allt som jag shoppade dårra! >.<


Gråa mysbyxor, det står Gothia cup i hörnet.


T-shirt från JC.


Örhängen från BikBok.

+ en rosa tröja som ni sett på en annan bild där det står Gothia cup.
kramar ♥

Zzzz..

Zzzz... hej ♥

Har precis ätit frukost, en skål med yoghurt och flingor och en baugette med ost och tomat, hehe. Och nu sitter jah här vid datan och ska snart spela sims 3. 
Kommer ett inlägg senare idag (:

kramar ♥

en typisk hemmadag!

Hej bloggen!

Idag har man bara varit hemma typ, det har varit en ganska så slapp dag om jag får säga det själv. Jag har plockat blåbär till blåbärspajen, hämtat Dessie samt Polly för vi ska passa hon när dom är i gotland, spelat en massa sims 3 + bloggat, spelat kubb mot pappa med emma.. förlorade alla tre gångerna :D, badat och vart med kaninerna. En typiskt hemmadag för mig! just nu sitter jag och smaskar i mig solchips och en chokaldkaka.. mums!  
här kommer lite bilder.

¨
skön sommarklänning blev dagens outfit!


a lot off ice cream blev det idag!


Middagen blev favvorätten, lax med potatis!


Fick ont i ryggen efter allt plockande..!

kramar ♥

HOME!

hellu ♥

nu har jag kommit hem, saknat mig? .... i alla fall, för er som inte  vet så var jag i Göteborg asso Gothia cup. Det har vart skitkul, vi har vart på Liseberg, shoppat, spelat en massa matcher, vart på invigningen och så mycket mera.. det blir ett minne för livet ♥ Förresten så vann jag en stor marabo på Liseberg, det var 20 st 100 g choklad, OJOJOJ! Proppade faktiskt i mig en alldeles nyss, haha ;) Kom hem kanske för två timmar sen, har mått illa ända sen vi åkte. Ont ihuvudet, hungrig och supertrött, aja, nu är jag i alla fall nyduschad och mår toppen! i morgon ska vi hämta Dessie hos Kusinerna, great. har saknat plutten skitmkt ♥
Här kommer bilder!


Emma och jag innan vi åkte!


Köpte en fridatidning och en tutti frutti och ha i bilen!


Vi åt på en pizzeria innan det var dags för invigningen.


Invigningen var supercool!


När vi shoppade, köpte jag ett par gråa mysbyxer där det också stod Gothia cup typ vid höften!


Sötisen Emma ♥


Jajemensan, pool fanns det på vandrarhemmet!


Älskar er tjejer, ♥

puss och kram!

HEJDÅ ♥

hhej, eller ska jag skriva hejdå för vi åker om två timmar..! Men hhej blir nog bra ♥
här kommer bilder på min packnig, som  sagt så komer jag hem på fredag elr lördag det beror på om vi tar oss till finalen eller inte. kommer sakna er supermkt och bloggen såklart! PUSS ♥


Regnjacka och byxer och en tjocktröja!


Lite smink.. manfick inte ha mig sig speciellt mkt (:


Remover, shampo, balsam och tvål.


mobilladdare, tofsar och hårspännen.


Två par jeansleggings, tshirt och linne.


3 par strumpor och benskydd.


2 böcker.... och två par strumpor.


mjukisoverallen.


badhandduk och duschhanduk.


shorts, löparskor och fotbollsskor.


Vindoverallen.

Så, det var nästan allt, vår matchtröja hänger fortfarande på tork.. och lakan m.m. oxå? ♥
PUSS ♥


SOMMARKRYSSET

heeeeej ♥ är inte sommarkrysset bra? JO, jag älskar det programmet men jag hatar verkligen att man aldrig kommer fram när man ringer.. blir så förbannad! Vi hade löst finalkrysset med bara två ledtrådar ( pappa löste det ) men vi kom inte fram.... aja, nu har ilskan runnit av mig. Så nu vill jag fråga vilka är era favoritchips? Mina är solchips, looove!


En skål med solchips och så löser vi sommarkrysset..!
PUSS ♥

KOMMER SAKNA DEJ..

hej alla glada? såklart ni är glada, ni läser ju min blogg. ♥

idag vaknade jag halv 10 faktiskt.. och kollade på mitt snygga rum som är nystädat, haha.. sen gick jag ner till datan och åt frukost här, sen var jag lite med Dessie och åt korv med bröd samtidigt, kommer ju lämna Dessie idag hos kusinerna där Polly bor, dom får passa hon medans vi är på Gothia. Men det var typ en gren med en tagg på som hade fasnat i Dessie, jag fick typ panik och ropade på mamma :O men sen såg vi att den bara satt  i pälsen så allt gick liksom bra, puh ;) Har packat till lilla Dessie också. • Två matskålar, • En påse med sågspån och en med halm, • Vattenflaska, • Två olika maträtter, • Sallad, morötter, • Sele, • Resebur m.m. Kommer sakna dessie otroligt mkt..!
är så nöjd med mitt rum nu så här får ni se hur det blev!





PUSS ♥

SMOOTHIE ♥

I ♥ smoothie! det är en av mina sötisar! det är nyttigt, gott och så ser den god ut.. perfekt! emma och jah gjorde en oslagsbar alldeles nyss, efter maten ..! Vill ni veta receptet, så ni också kan göra den?


INGREDIENSERNA.

• 4 dl jordgubbar tinade.
• 5 dl vaniljyoghurt.
• 1 msk lime.
• 2 msk vaniljsocker.

Görs såhär: Häll i alla ingredienserna i en kanna som på bilden ovan. Mixa allt med en mixerstav. Häll upp i 4 snygga och höga glas. Skär ett litet snitt i en jordgubbe och sätt den på kanten på glaset! Klart att serveras!


KLART!

PUSS ♥

GODMORGON (:

Godmorgon!

jag vaknade utav att pappa ropade på emma och mig att vi skulle vakna, men båda låg kvar i sängen lite.. sen gick jag upp och satte mig vid datan på en gång ock skriver lite, har inte fixat mig eller någonting. Men jag ska spela SIMS 3, hahaha! det är så kuuul.. så vi ses senare PUSS ♥


*BIG SIMS 3 NÖRD*


PSK!

hejhej! idah har jag ju varit hos emma, hela fotbollslaget var där för vi lottade ut vinster som ni kanske redan visste, eftersom jag skrivit det i ett annat inlägg! men iaf, jag vann! SÅKLART, har sån jävla tur när det gäller sånt asso! vi dansade till låtarna från grease, åt korv med bröd fast jag åt hamburgare.. hatar grillad korv och så hållde vi på med snilgelhemmet som emma och emma hittat på? hahahaha, det var iaf kul att ta hand om dom. men nu ska jag spela sims, är så himla nörd i det.. idag när jag spelade så upptäckte jag en sak som jag tycker är skitcoolt.. att man åker till sjukhuset ist för att föda barnet hemma! haha, det var nytt för mig! nu ska jag ta lite av min goda milka och säkert sitta och spela till kl 4 inatt? haha, näe.. här kommer bilder ♥


haha, emma, sofia, olivia och elin dansade, haha! ♥


det var vad jag vann.. <3

PUSSPUSS ♥


DESSIE ♥

I ♥ DESSIE, söt, rolig, busig!


hon tvättar tassen (:


nämen! ♥


mitt söta lamm?

haha, puss puss!

mysdag.

hellu (:

idag regnar det skitmycket, så jag ska ta det lungt hemma och kolla på en massa filmer! men senare så ska jag till Emmak, vi ska ha lottdragning.. vi har sålt lotter inom fotbollen och alla som tagit en lott ( hela fotbollslaget ) ska vara där + föräldrar och syskon. Men det är rätt så konstiga lotter för det står ju ett nummer på lotten, men står det typ 56 så ska man betala det, alla nummer finns med upp till 100 från 1. Jag fick 47, så jag hade typ lite tur.. (: men nu får man hoppas att man vinner också!
jaha, nu är det bara tre dagar kvar innan man åker till den största cupen i (världen)! haha, våran första match är mot USA, tänk att usa åker ända till Sverige för att spela en cup.. det är bevis på att det är världens största cup ( engligt mig )!
har städat mitt rum! är klar med garderoben som tog 2 timmar.. så snart borde det vara klart!


ses senare ♥


bowling, bio och donken!

hhheeej, har presic kommit hem efter fyra timmar på heron city! först bowlade vi och det gick inte så jättebra för mig men sen så kollade vi på bio, ice age 3! fan vad man garva, den filmen var i alla fall jättebra, men sen så tappade jag min lösnagel i popcornen.. haha! men sen fick jag upp den? a! nu när jag kom hem har jag lagt upp bilder på bloggen och så, städat klart på mitt rum, knappast! men sanrt är det klart.. och vart med Dessie ♥
snart så är det träning, vi ska prata taktik inför gothia cup och så, sen ska jag kolla på, är fortfarande seg, som sagt, haha! efter ska jag nog doppa mig, ha det bra, krmaar ♥

det som jag har shoppat..

här kommer allt som jag har shoppat och ni inte fått se än.. <3
vi börjar med shoppingen i sollerön..


mörkgrönt linne.


Vit t.shirt.


Solpuder.


Nagellack.

+ en svart tröja som går till armbågarna och mascara från nivea!

nu kommer allt som jag shoppade igår med Fanny och Emma.


Bikini.


Jeans leggings.


Lösnaglar med nagelfil och rosa lim.


Kalender och penna som skriver rosa.


Nail remover och hårband.

haha, det var allt! kraaaam <3



skärholmen.

hej bloggen ♥

idag var Fanny, Emma och jag och shoppade i skärholmen, pappa skjusta dit oss kl 11 på morgonen, det blev typ bråttom för mig eftersom jag är så morgontrött! men i alla fall, vi gick först typ till gina tricot, där sprang vi till dom dära randiga tröjorna, ni vet? aa, men det fanns bara en i våran storlek och den tog Emma. Sen så skulle vi oxå kolla på jeansleggings, då fanns det bara två i våran storlek och den tog Fanny och jag, så vi hade typ lite otur men samtidigt tur, eller nåt av det..! vi åt på mcdonalds, jag var ovanligt trög när jag skulle beställa och fattade ingenting typ, menmen, sen blev det bra i alla fall. Jag tog plusmenyn så jag fick sånt där glas i blått ju, hahhaha, älskar dom glasen! sen köpte vi lite andra saker, och så tog vi en glass. Vi letade efter jeans shorts men vi hittade inga som var fina typ. Annars är jag supernöjd med allt som jag köpt. Bilder kommer senare eller i morgon, ledsen =)  men glöm inte att kolla då! <3
Sen när klockan var kanske 3 så hämtade mamma upp oss och så åkte vi hem i regnet, asso shiet! har aldrig varit med om att det regnat så mycket nån gång. Nu sitter jag hemma och har satt på lösnaglar som jag köpte dårra. Snart ska min familj + jag åka till några mopsar, en mops heter  Kell-Henry och den är skitsööt, kanske så ska vi köpa den, men bara kanske! <3

här kommer bilder!


Emma och Fanny


lunchade på mcdonalds!


GLASS!!


det spöregnade när vi åkte hem!


PUSSPUSS ♥
EN BLOGG SOM JAG ÄLSKAR, DU MÅSTE BARA LÄSA DEN!

www.isabellestromberg.blogg.se =)

De tre musketörerna.. (:

Hej blogen!

Nu sitter jag här med Fanny och Emma.
Idag kanske vi inte har gjort så mkt. Vi har suttit vid datan, skrivit på tavlan och.. Ja.
Till lunch blev det spagetti. Sen har jag fixat lösnaglar.
Imorgon ska vi kanske åka och shoppa. Du vet, man är ju rik. Sen så ska vi titta på en mops. Cuute!

Men nu kommer lite bilder. Kanske blir ett inlägg senare ikväll.

Eran Lovisa (:





Jag och fanny



Den fina tavlan! (: <3

SIMS 3

Nu ska jag spela lite sims 3, första gången men jag spelade det hos Emma en gång men det var typ jätte trögt så det gick typ inte att spela, men nu så kommer jag säkert spela i timmar, tycker du sims 3 är kul?

hhejdå <3


hemma!

heej, nu har jag kommit hem.. har varit hemma några timmar nu! när jag kom hem slängde jag mig inte på soffan utan jag sprang rakt ut till min sötnos som jag saknat otroligt mycket! lilla dessie. När jag var på sollerön som jag har vart hela den här veckan, så ringde våra grannar och sa att det hoppade en kanin på deras tomt, som var lite brun på ryggen, mycket pälsig och öronen uppåt m.m. Om ni inte hade listat ut det så var det Dessie som hade smitit över till grannarna. liksom fy fan vad jag fick panik men sen så ringde dom igen och sa att dom hade fångat in dessie, pust! Polly har flyttat hem till kusinerna igen, det är ju deras egentligen. saknar polly! men sen kom fanny över och gav emma och mig milka för vi passat torres en vecka, TAAAAACK ♥ sen badade vi i poolen lite oxå! 
här kommer LITEE bilder från sollerön, min mobil fick inte hänga med så mycket eftersom jag lekte med småkusinerna och julle så mycket. dom är inte mera än 6 år och dom ville leka tjuv och polis hela tiden, ella är 3 år och sjunger och dansar exakt hela tiden, så söööt! casper och julle är typ bästisar? men tyvärr så träffas dom bara en gång om året. När vi satt på resturangen och åt så var det en trubadur där som spelade och då dansade ella och hon fick till och med en speciell låt som var till henne, pippi långstrump, haha! det var roligt. 


emma gjorde en gubbe i sanden!


Jag sitter och sjunger på stranden!


Jag spelar minigolf med emma .. <3


Emma vann!


mycket glass blev det såklart.


haha, ella ville dansa hela tiden !


Ella och jag!

det var alla bilder ♥ pusspuss





 

RSS 2.0